Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szeretettel köszöntelek a Fonalbánya webáruházunkban. Örülök, hogy idetaláltál!

Horváthné Vass Éva vagyok az Édes Otthon Kézimunka- és ajándékbolt, valamint a Fonalbánya webáruház ötletgazdája és egyik tulajdonosa.

Ahogy mondani szokták, majdnem horgolótűvel és ceruzával a kezemben születtem… Édesanyám gyönyörűen és sokat kézimunkázott, Ő tanítgatott már alig 6 évesen horgolni, később pedig kötni, hímezni, de subáztunk is, ahogy az akkori divat diktálta éppen.

A kreativitás, a kézimunka, vagy akár a festés-rajzolás a mai napig része az életemnek, mert valamit „gyártani” kell, hiszen annyi inspirációval, ötlettel van tele a világ, hogy muszáj a részese lenni valamilyen formában!

Az üzlet ötletét 2013 elején egy óriási csipke terítő adta, amit szerettem volna elkészíteni. Kerestem a horgolócérnákat, tűket hozzá, de Tatabányán választékot nem találtam. Így jött az ötlet, hogy talán kellene egy ilyen jellegű bolt itt, ahol élek. Végül 2013 szeptemberében sikerült „kincsesbányánkat” (ahogy ti hívjátok) megnyitni, de a terítő persze még azóta sem készült el….  smiley

A kezdeti termékkört a mai napig folyamatosan bővítjük, mindig van valami újdonságunk, különlegességünk.

Termékeink rögtön elérhetők, hiszen a bolti árukészlet részét képezik, de van egy külső raktárunk is. Ha valami épp kifogyott, természetesen igyekszünk mihamarabb pótolni A kifutó termékeinket minden esetben megjelöljük, hogy tudd, azokból már nem lesz többször készleten!

A boltba betérőknek szívesen segítek a fonalválasztásban, vagy mintákat megbeszélni. A facebook (Édes Otthon Tatabánya) oldalunkon vagy az Fonalbánya – Csodás horgolás- és kötés csoportunkban is szívesen állok rendelkezésetekre szakértő segítőimmel (Ildikó és Éva), valamint ide várjuk elkészült dolgaitokról a fotókat is!

Örömmel tudatom veletek, hogy most már van egy megbízható, lelkes munkatársam Zámbó-Németh Ildikó személyében, aki szintén tapasztalt kézimunkázó, így ketten valószínűleg majdnem minden kézimunkával kapcsolatos kérdésetekre tudunk válaszolni. Együtt tartjuk a boltban a tematikus workshopjainkat, ahová várjuk a horgolni és kötni tanulókat, vagy a tapasztaltabb kézimunkázókat is egy-egy projekt erejéig.  

Végül pedig nagyon sok segítséget kapok a családomtól, hiszen pénzügyi dolgainkat Tamás (a férjem) intézi, valamint Szabó Katinka aki a webáruház létrehozásában segít nagyon sokat, és amit innen is nagyon-nagyon köszönök Nekik!

Ha bármilyen kérdésetek van, keressetek bátran és gyertek nézzetek körül nálunk akár virtuálisan vagy személyesen! Jó vásárlást kívánok! 

smiley