Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Segítség

Az áruházban kizárólag új kötőfonalakat, horgoló- hímző- varrócérnákat, horgoló- és kötőtűket, kiegészítő eszközöket, kellékeket, valamint kreatív alapanyagokat találhattok.

Nagyon sok termékünket, fonalainkat én magam is kipróbálom vagy használom, így győződve meg arról, hogy minden jól használható és megéri az árát. Webáruházunkban mindenből van bolti és raktári készlet is, ebből szállítjuk megrendelésedet és csak akkor kell pár napot várni, ha többet rendelsz raktárkészletünknél. Igyekszünk jó minőségű termékeket kínálni és elérhető árakat garantálni.

Folyamatosan bővítjük az általunk kínált termékek körét, ezért egyre több és újabb fonalakat találtok, így rengeteg színből és összetételű fonalból tudtok választani, amik akár egymással is jól kombinálhatók. Kellő tapasztalattal rendelkezünk a fonalak felhasználási területén, így ha kérdésed van vagy elakadtál, bátran fordulj hozzánk tanácsért és segítünk.

Rendelésekkel kapcsolatos kérdések.

A kívánt termékeket rakd a kosárba és a vásárlási folyamat során meg tudod adni a szükséges adatokat a szállításhoz. Szükségünk van az e-mail címedre és a telefonszámodra, hogy el tudjunk érni, ha bármi kérdésünk, pontosítási igény lépne fel részünkről. A vásárlási folyamat során ki tudod választani a szállítási és fizetési módot és meg tudod adni a szállítási adatokat. Az árukészlet kijelzése 30 percenként frissül a bolti fogyásnak megfelelően, így előfordulhat, hogy egy rendelhető termék időközben elfogyott és csak hosszabb szállítási idővel rendelhető. Ebben az esetben telefonon vagy emailen felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan járjunk el (beérkezéskor küldjük a terméket, helyettesítsük másikkal, vagy esetleg elállsz a rendeléstől).

Amennyiben a megvásárolt termékkel nem vagy elégedett, az átvételtől számított 14 napon belül kicseréljük, vagy visszavásároljuk. Ennek feltétele minden esetben, hogy a termék az általunk elküldött állapotban érkezzen vissza hozzánk. A visszaküldés csomagolási- és postaköltsége a vevőt terheli, kivéve ha a cserére a mi hibánkból van szükség, mert pl. más terméket küldtünk. Csere vagy visszaküldés esetén minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. 

Kérlek olvasd el az ÁSZF-et.

Mennyire színhelyesek a weboldalon látható fotók?

A színkártyák készítésénél megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legpontosabban mutassuk meg fonalaink színét. Azonban nem tudunk garanciát vállalni arra, hogy miként jelenik meg ez a szín az otthoni képernyőn. Minden képernyőn másként jelennek meg a színek, egyesek sötétebbnek, mások teltebbeknek látszanak a valóságosnál. Ha sokszor azt vesszük észre, hogy a valódi gombolyag színe eltér a képernyőn láthatótól, akkor a képernyő beállításain kell változtatni.